Telefoon: 074 20 20 220 - Bezoek nu onze winkel in Enschede op de Boulevard 1945!
HOME EDELMETAALPRIJZEN GOUD INKOOP AAN HUIS GOUD INKOOP PER POST GOUD VERPANDEN CONTACT
stap 1
stap 2
stap 3

arrow_gold Verkoop uw goud & zilver veilig per post aan DE GOUDBANK


arrow Hoe werkt het?

Als u belangrijke post verstuurt, zoals edelmetalen, kies dan voor de zekerheid van Aangetekende Post. Kies bij voorkeur daarom voor Zeker Pakket van TNT POST. Deze post wordt verwerkt in een speciaal beveiligd postproces en wordt de volgende werkdag persoonlijk afgegeven.

Voor extra zekerheid vraagt u om een Handtekening Retour van de ontvanger. Uw pakket is voor verlies of beschadiging per zending verzekerd. Met TNT POST Track & Trace volgt u uw aangetekende post via internet. Zo weet u altijd precies waar uw zending zich bevindt.

Mocht er geen overeenkomst worden bereikt over de aankoopprijs, dan sturen wij het edelmetaal aangetekend retour. Eventuele steentjes en overige materialen worden afgetrokken van het bruto gewicht, zodat we het exacte edelmetaalgewicht kunnen bepalen.U BENT IN 3 STAPPEN KLAAR


  • stap 1
  • stap 2
  • stap 3
stap1

Vul hiernaast het verzendformulier in en
u krijgt dan zo snel mogelijk uw verzendpakket thuis gestuurd.

In ons verzendpakket vind u een veilige sealbag waarin u uw oude sieraden kan stoppen. Op deze manier kunt u uw zending veilig en verzekerd via TNT post versturen.

stap 1
stap2

Vult u alle benodigde gegevens in op het meegeleverde formulier. Stop uw goud met het formulier in de meegeleverde sealbag en zorg dat u deze goed aflsluit.

De sealbag met goud die u ons stuurt is sterk en duurzaam. Het is een algemene zak die geen enkele informatie vrijgeeft over de inhoud.

stap 2
stap3

Na ontvangst en analyse van uw inzending wordt ons bod aan u bekend gemaakt.

Bij acceptatie van het bod wordt uw geld binnen 24 uur overgemaakt naar uw bankrekening of girorekening. Mocht er geen overeenkomst worden bereikt dan sturen wij uw bezittingen aangetekend retour.

stap 3

arrow Veilige en professionele verzending en afhandeling.

U verstuurt edelmetaalhoudende stukken die mogelijk een hoge waarde kunnen hebben.
Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat uw stukken zo veilig mogelijk naar ons worden gestuurd. Het verzendpakket van DE GOUDBANK bevat een beveiligde sealbag die door TNT post gebruikt wordt voor het verzenden van kostbare goederen zoals gouden sieraden.
De sealbag geeft geen enkele informatie vrij over de inhoud. Op de sealbag zelf is al een sticker aangebracht die u de mogelijkheid geeft de sealbag bij het postkantoor aangetekend en verzekerd te versturen. U kunt uw pakket tijdens de hele procedure online volgen via de service Track & Trace van TNT Post.
Zodra uw pakket bij DE GOUDBANK arriveert wordt de inhoud vergeleken met de door u verstrekte specificaties die u heeft ingevuld op het inzendformulier meegeleverd bij het verzendpakket.

arrow Edelmetaalanalyse

Goud, zilver en platina zijn zeer waardevolle en bijzondere edelmetalen. In het economische leven spelen zij een grote rol. 80% van al het gewonnen goud, zilver en platina wordt verwerkt in sierdaden. Belangrijk is het om nauwkeurig het edelmetaalgehalte van legeringen te bepalen zowel vanuit economische en juridische redenen. De goudmarkt is tevens een erg energieke ruilhandel. Koersen kunnen gedurende de dag veranderen. Voor een recente koers, kunt u kijken op onze home pagina of op www.kitco.com.

De edelmetaalanalyse van DE GOUDBANK vindt plaats in onze eigen werkruimte of in de ontvangstgelegenheden op onze inloopdagen. Wij gebruiken voor analyse van edelmetalen omvangrijke, efficiënte en niet-destructieve onderzoeksmethoden om het gehalte van uw legering te bepalen.

DE GOUDBANK berekent een vergoeding voor uw edelmetaal aan de hand van de volgende drie factoren:

1. De actuele koers op het moment dat we uw inzending behandelen.
2. Het percentage zuiver edelmetaal van uw ingezonden stukken.
3. De kwantiteit van het desbetreffende edelmetaal.arrowWat u moet weten over waardebepalingen

DE GOUDBANK betalingen geven niet de winkelwaarde weer. De prijs die u in de winkel betaalt voor sieraden is niet gelijk aan de werkelijke waarde van bijvoorbeeld het goud dat erin is verwerkt. In winkels worden juwelen 5, 10 en zelfs 20 maal zo hoog geprijsd als de werkelijke waarde ervan. Zelfs de prijs voor een sieraad dat bij een juwelier is gekocht is gewoonlijk veel hoger dan de intrinsieke waarde van het edelmetaal zelf.

Verzekeringstaxaties zijn op basis van de vervangingswaarde in de winkel, en verzekeringstaxatie van uw juwelen is niet gelijk aan de edelmetaalwaarde ervan. Juweliers gebruiken taxaties als marketinginstrumenten. Zij bieden wellicht meer voor uw gouden stukken  maar dat geldt waarschijnlijk alleen bij inruil. U kunt eventueel “meer” voor uw sieraden krijgen maar uitsluitend in ruil voor een ander stuk waarop de verkoper zijn winstaandeel heeft ingecalculeerd.


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

* verplicht in te vullen

Aanhef * Dhr. Mw.

Voornaam *


Achternaam *


Straat *


Huisnummer *


Plaats *


Postcode *


Telefoonnummer *


E-mail *


Ik verklaar dat ik minimaal 18 jaar ben
en instem met de algemene voorwaarden.


arrow DE GOUDBANK koopt in

lijn

arrow Alle voorwerpen van
box goud, zilver en platina
arrow Juwelen & sieraden
arrow Halsbanden & kettingen
arrow Armbanden & ringen
arrow Horloges & oorbellen
arrow Baren fijngoud & fijnzilver
arrow Gouden & zilveren munten
arrow Dentaalgoud
arrow Gestempelde baren
arrow Diamanten


lijn


arrow Adres
arrow Boulevard 1945, 324
arrow 7511 AJ Enschede


arrow Postadres
arrow POSTBUS 8132
arrow 7550 KC HENGELO


arrow Telefoon
arrow 074 20 20 220

arrow Mobiel
arrow 06 444 544 77

arrow E-mail
arrow mail@degoudbank.nl

arrow Internet
arrow www.degoudbank.nl

arrow Openingstijden
arrow Maandag 13:00-18:00
arrow Dinsdag t/m Zaterdag
arrow 09:30-18:00
arrow Koopavond tot 21:00